Premium og Freemium

Camping.dk er opbygget på en Freemium/Premium platform, som mange danske medievirksomheder benytter i forskellig grad. Freemium platformen er Camping.dk's tilbud til alle Danmarks bemandede campingpladser, og består af: En gratis virksomhedsprofil, med et foto og alle de mere end 300 forvalgte filtre/søgeord som pladsen opfylder. Det giver dig samtidig et unikt værktøj til at finde den/de blandt 450 danske campingpladser, som opfylder dine/familiens behov.
og alle de profiler til deres udlejningsenheder: ( Hytter, Campingvogne, Glampingtelte osv) ligeledes med foto og gratis filtre/søgeord: Pr. 1. nov. 2023 er der omkring 450 pladser tilmeldt og omkring 1.575 udlejningsprofiler tilmeldt under Freemium platformen. Alt sammen for at skabe så stor gennemsigtighed for dig som benytter Camping.dk

Premium platformen, bygger ovenpå Freemium platformen, på den måde, at pladserne her tilkøbt sig en tillægspakke, som giver pladserne 10 fotos på virksomhedsprofilen, og 5 fotos på hver af deres udlejningsprofiler, forside-eksponering, mulighed for at indsætte links til Besøg hjemmeside, Booking-system, email, og binder alle deres udlejningsprofiler sammen, således at du hurtigt får et overblik, og let kan komme videre til pladsens hjemmeside, booking-system og gode tilbud til dig!
Det er lejrcheferne med Premium-profilerne som er med til at finansierer Camping.dk - og skabe meget stor gennemsigtighed for dig. Tak for det lejrchefer !!!